P§assepartout.se skapades 2014 och är tänkt att växa fram som en guide till alla som söker passepartouter av olika storlekar, färger och prisklasser. I första steget har vi enbart fyra kategorier vilket är:

Collage – Sätt flera foton i samma ram vilket skapar ett snabbt och snyggt collage

Kvadratiska – Den vanligaste modellen tillsammans med de rektangulära

Ovala – Vanliga vid personporträtt

Rektangulära – Passar till de flesta olika motiven

Då svart är den vanligaste färgen är det dessa som är på bilderna men under varje kategori finns mängder av färger och storlekar. Förhoppningsvis ska alla kunna hitta den modell som passar just dem.

Din guide

Vi säljer inte produkterna själva utan guidar enbart besökaren vidare till affärer som har dessa produkter. Klicka på den produkt eller den produktkategori som du är intresserad av för att på så vis, inom en sekund, landa på en av de butiker som säljer just detta. Både antalet butiker, antalet modeller samt färger kommer att öka med tiden.

Har du någon fundering kring en passepartout så klicka på bilden så du kommer till den butik som säljer dessa och kontakta sedan dem direkt.

Tips och idéer

Målet är även att sidan ska bjuda på inspiration kring hur man kan rama in sina bilder med passepartouter samt hur dessa kan tillverkas på egen hand och mängder av annat inom detta område. En liten faktabas där vi alltså bjuder på idéer och tankar och samtidigt visar var man kan köpa produkterna.

Vi gör vårt bästa – men…

Målet är att sidan alltid ska vara så uppdaterad att all information är korrekt. Men då vi inte själva är med och prissätter och skriver produktbeskrivningar så kan det hända att vi inte hinner med att göra förändringarna som onlinebutikerna genomför. Av den anledningen kan vi inte ta något juridiskt ansvar för vad som står på sidan. Alla tips och förklaringar genomförs på egen risk.

Lycka till med inramandet!

Vill du ha kontakt? Fyll i formuläret nedan

[accua-form fid=”1″]

 

1000länkar.com - gratis länkkatalog