Vigas.se är ett nylanserat koncept för de bröllopspar som letar efter en billig bröllopsfotograf i Stockholm. Tjänsten har målet att erbjuda par med mindre budget ett bra men billigt alternativ för att kunna få fina bröllopsbilder trots att de satsar mindre pengar på fotograferingen. Med tiden kommer andra städer att erbjudas samma lösning. Vigas.se tar regelbundet emot nya fotografer och filmare som vill agera leverantörer av bröllopsfotografering och bröllopsfilmning. De anslutna fotograferna och filmarna får provision från varje genomfört uppdrag som de förmedlats.

Med den ekonomiska situation som råder i Sverige idag prioriterar många bröllopspar inte att anlita en professionell bröllopsfotograf eller filmare till sitt bröllop. Istället frågar man släkt eller vänner. Detta har dock sina risker eftersom relationen med denna släkting eller vän kan påverkas negativt om släktingen eller vännen inte lever upp till förväntningarna. Det bästa är att be en helt utomstående person föreviga er dag och att låta gästerna och vännerna delta i ert firande utan att behöva jobba och känna någon press på sig. Om man har en släkting eller vän som man vill hjälpa komma igång med sitt fotograferande så kan det ju ändå ske om ni låter den personen ta några bilder på er också. Alternativt kan ni genomföra en enklare session dagen efter bröllopet.

Billigt är oftast inte associerat med bra men grundidén med Vigas.se är att man ska kunna få fina bilder men till ett mycket lägre pris. För att få ner kostnaden minskar de på fotografens totala arbetstid och mängden levererade bilder. Man får alltså inte så mycket extra som ingår i de olika paketen men man får ändå en bra mängd fina bilder från sin dag. I dagsläget erbjuds fyra olika paket för fotografering med varierande mängd bilder som levereras redigerade och oredigerade. För att boka en fotograf till sitt bröllop så klickar man på texten: ”Boka fotograf” eller besöker kontaktsidan. I mailet anger man vilket datum, vilken plats och under hur lång tid man behöver en bröllopsfotograf. Därefter söker de ansvariga på Vigas.se efter en ledig fotograf i deras grupp. Man kan även boka en bröllopsfotograf i Göteborg för sitt bröllop även om man gifter sig någon annanstans i Sverige. Reseersättning tillkommer då på priset. All kommunikation gällande bokningen sker med de ansvariga på Vigas.se så tveka inte att kontakta dem för att hitta en passande fotograf eller filmare till ert kommande bröllop i Stockholm, Göteborg, Malmö eller var ni nu kommer att gifta er någonstans.

Lycka till!

Billig bröllopsfotograf i Stockholm