2010-09-13_BGA_Canvastavla_004Ett alternativ mot att framkalla fotografier och använda passepartouter för att lyfta fram motivet är att använda sig av framkallning på canvas. Här är det främst materialet som skapar den unika känslan för motivet. Canvas används idag både på små fotografier samt till de riktigt stora och häftiga canvastavlorna.

Utbudet är stort på företag som erbjuder olika canvastavlor och frågan är vilket företag man ska välja. Några punkter som företaget BGA Fotocenter lyfter upp på sin hemsida är följande.

Kundservice: Många som framkallar canvastavlor över internet är aldrig i kontakt med kundtjänst. Man laddar upp sin bild, väljer format och betalar. Men det är inte sällan som frågor uppstår och man behöver någon sakkunnig att fråga. Kan man maila eller ringa företaget? Vilka tider och dagar?

Kundgaranti: Enligt BGA är det självklart att ge garanti på sina canvastavlor och övrig fotoproduktion. Det ska då vara en garanti som även gäller transport och därmed till att kunden öppnat och sett att man är nöjd med varan.

Billigt eller inte?  – Ska man alltid framkalla canvastavlor hos det företag som är billigast? Självklart är det kvalitén som ska väga tyngst i val av företag. Läs gärna recensioner och olika kundomdömen om de olika företagen.

Utöver det bör man alltid jämföra priser på liknande produkter. Ett företag kan vara billig på själva canvastrycket men ha dyrare frakt och monteringskostnad. Andra erbjuder paketlösningar som är billigare till sin helhet. Bestäm dig först för vilken produkt du vill ha och jämför sedan pris inklusive frakt hos de olika företagen. Men då enbart de som har bra rykte och omdömen. BGA har dessutom 9 egna fysiska butiker runtom i Sverige vilket gör det enklare för dig som kund när du ska beställa.

Framkalla Canvas – Tänka på